Spotify Premium on kingi!

Spotify Premium on musiikin harrastajalle taivas. Alle 10 euron kuukausimaksulla saat käsiisi miltei kaiken musiikin mitä voit koskaan unelmoida edes kuulevasi. Vastaavat musiikkiostokset kivijalkamyymälästä tai verkkokaupasta maksaisivat useita satoja joka kuukausi. Spotify Premium striimaa koneellesi tai kännykkään juuri ne kappaleet, joita haluat kuulla. Matkapuhelimessa striimaaminen tapahtuu 3G:n tai langattoman verkon välityksellä. Spotify Premium –versiolla on mahdollista luoda myös offline-soittolistoja, joita voi kuunnella, vaikka ei olisikaan datayhteyden lähettyvillä.

Spotify on käyttöliittymänä yksinkertaisesti toimiva. Biisejä on helppo etsiä, löytää ja liittää soittolistoihin. Soittolistojen muokkaaminen on myös helppoa. Artistilta on helppo listata hänen tekemänsä kaikki biisit, suosituimmat biisit ja biisit albumeittain. Kappaleita pystyy myös suosittelemaan kavereille Facebookin avulla.

Spotify Premiumin käyttö tekee iloiseksi. Biisien väleissä ei tarvitse kuunnella mainoksia, niin kuin Spotify Unlimited ja Spotify Open –versioissa. Biisien kuunteluaikoja ei ole myöskään rajattu milläkään tavoilla. Erityisesti musiikin harrastajan korvaa hivelee musiikin laadun korkeampi taso (320 kbps) kuin muissa Spotifyn versioissa.

Tänään julkaistiin Helsingin Sanomissa uutinen, joka kertoo Spotifyn suosiosta Suomessa. Suomen suurimmat levy-yhtiöt uskovat saavansa tästä vuodesta lähtien suuremman summan digitaalisen musiikin myynnistä Spotifyn kuin iTunesin kautta.

Helsingin Sanomien mukaan digimusiikkia kulutettiin viime vuonna 88 prosenttia enemmin ja samalla Spotify toi suomalaisille levy-yhtiöille 2 miljoonan tulot.

Jätä kommentti

Your email address will not be published. Required fields are marked *