Kylpyläloma virkistää

http://www.dreamstime.com/stock-photos-romantic-indoor-spa-pool-image14263233Onko edessäsi kesäloma tai pitkä viikonloppu? Haluatko lomailla rentouttavasti ja edullisesti? Moni säästää rahaa rantalomaan, vaikka sen tuomat mahdollisuudet eli kylpeminen, hyvä ruoka ja mukava hotelliyö ovat helppoja toteuttaa myös kotimaassa. Miksi matkustaisit kauas, kun Suomikin tarjoaa runsaasti mahdollisuuksia vapaanviettoon lämpimässä ilmanalassa?  Kylpylät Suomessa palvelevat monenlaisia tarpeita. Jo yksi kylpyläviikonloppu rentouttaa ja voi tuoda mukanaan suorastaan uudestisyntyneen olon.

Mitä kylpylässä voi tehdä?

Kylpylät ovat rentoutumiseen ja hemmotteluun pyhitettyjä paikkoja. Sananmukaisesti painotus on kylpyläaktiviteeteissa. Kävijä voi rentoutua lämpimien vesien poreissa ja nauttia trooppisesta ilmanalasta. Tämä on omiaan rentouttamaan arjessa jännittyneitä lihaksia. Sauna puhdistaa ja tekee iholle hyvää. Perheen pienimmät nauttivat vauhdikkaista vesileikeistä ja lasten leikkipaikkojen tarjoamista puuhista.

Moderneissa kylpylöissä on tarjolla rentouttavia hoitoja ja liikuntamahdollisuuksia monenlaisiin tarpeisiin. Kävijä voi hakeutua esimerkiksi hierontaan, kasvohoitoon tai vaikkapa solariumiin hakemaan rusketusta.

Kuten jokaisella lomalla, myös kylpylämatkalla keskiössä on ruoka ja lepo. Päivä on hyvä aloittaa runsaalla buffet-aamiasella hotellin ravintolasta, ja siitä on hyvä lähteä jatkamaan päivää. Ravintoloissa voi sitten perehtyä a la carte herkkuihin tai jatkaa runsaalla buffet-linjalla.

Kenen kannattaa mennä kylpylään?

Kylpylöitä voi suositella kenelle tahansa, sillä ne palvelevat periaatteessa kaikkien tarpeita vauvasta vaariin. Kylpylälomat sopivat niin perheellisille, työporukoille, hemmotteluun ystävien kesken kuin pariskunnillekkin. Esimerkiksi kiireisten työntekijöiden mielestä kylpylomat voivat tuntua suorastaan taivaan lahjalta: lyhyen matkan päässä arki jää taakse. Kylpylään päästyä ei tarvitse stressata mistään: on aikaa itselle, läheiselle ja ennen kaikkea rentoutumiselle. Lapset tykkäävät polskia samalla altaassa, kun perheen vanhemmat nauttivat rentouttavista porekylvyistä.

Kylpylähotellit ovat myös loistavia kokouspaikkoja ja sopivat siten mahtavasti organisaatioiden ja yritysten virkistyspäivien toteutuspaikoiksi.. Vierailijat saavat nimittäin halutessaan myös käyttöönsä kylpylähotellin monipuoliset kokoustilat ja nykyaikaiset kokousvälineet. Lisäksi kylpylät tarjoavat kokousvieraille laajan valikoiman erilaisia ohjelmia ja oheispalveluita. Myös ruokailu, rentoutuminen ja virkistysaktiviteetit luonnistuvat kätevästi samassa tilassa.

Kylpylässä voi viettää vaikka rentouttavan illan tai sitten vaikkapa koko viikon. Loman voi räätälöidä omiin tarpeisiin sopivaksi tapahtumaksi. Mikäli uima-altaassa hölläily ei miellytä, voi hakeutua myös vaikkapa lenkille.

 

 

Jätä kommentti

Your email address will not be published. Required fields are marked *