Käytetyt toimistokalusteet kunniaan!

ToimistokalusteetOn ollut mukava huomata, että pienempien toimistojen ohella myös isot toimistot ovat alkaneet pohtia toimistokalusteiden hankintojen osalta käytettyjä toimistokalusteita. Kymmenen vuotta sitten yritysten edustajat ottivat suoraan yhteyttä Lundiaan, Martelaan, Artekiin ja muihin arvostettuihin toimistokalusteyrityksiin. Nyt ovat yritykset hokanneet sen, että käytetyt toimistokalusteet ovat myös hyviä ja yleensäkin varteenotettava vaihtoehto. Monet yritykset muuttavat, uudistavat ilmeensä kokonaan, lopettavat toimintansa tai ajautuvat konkurssiin. Tällöin heille turhaksi tulleet hyväkuntoiset toimistokalusteet viedään käytettyjä toimistokalusteita myyvälle taholle ja sieltä niitä saa ostaa hyvinkin huokeilla hinnoilla. Joskus myös yrityksen lopettaessa puskaradion kautta saa tietoa siitä ja näin voi käytettyjä kalusteita käydä hakemassa yrityksestä milteipä ilmaiseksi.

Käytettyjen toimistokalusteiden hyöty on juuri siinä, että ne ovat hinnoiltaan edulliset, jolloin yrityksen ei tarvitse investoida pääomastaan suurta määrää kalusteisiin, jotka voidaan muuttaa tai vaihtaa uusimpiin jo muutaman vuoden päästä. Käytettyjä toimistokalusteita myyvät yritykset eivät ota myytäväkseen mitään ihan huuhaata, vaan kalusteet ovat vielä niin hyvässä kunnossa, että niitä kehtaa ostaa myös neuvotteluhuoneeseen, jossa käydään asiakkaan kanssa palavereja. Kiitos netin, monet yritykset laittavat myytävänä olevista huonekaluistaan kuvia ja ostamisen voi hoitaa näin myös aika turvallisin mielin ilman huonekalun näkemistä.

Käytetyn huonekalun saa tavallisesti ostettua ainakin puolta halvemmalla kuin vastaavan käyttämättömän tuotteen. Joissakin merkeissä hinnat voivat olla vain 30 % alkuperäisestä. Hinta on siis pitkälti kiinni tuotteen merkistä ja sen kunnosta. Laatu maksaa enemmän myös käytetyissä toimistokalusteissa.

Jätä kommentti

Your email address will not be published. Required fields are marked *